English Camp 2019!

I forrige uke arrangerte vi English Camp for 6. gang, denne gangen på Naxeng ungdomsskole i Savannakhet by. I korte trekk: over 200 elever, 16 frivillige lærere fra både utlandet og lokale skoler, ivrige lærere fra Naxeng skole, og ikke minst representanter fra utenriksdepartementet, utdanningsdirektoratet og skolekontoret. Alt var på stell for at 19. og 20. februar skulle bli minnerike dager for alle parter!

I Laos lærer ikke elevene engelsk før de går på ungdomsskolen. Målet vårt med English Camp er å gjøre språklæring gøy og spennende for elevene, skape engasjement rundt engelskspråket og inspirere lærere til kreativ og morsom undervisning. Vår erfaring er at dette er relevante mål for skolene i Laos, og nettopp derfor har vi nå prioritert English Camp for sjette gang!

Elevene fikk bryne seg på gloser og konkurranser i ulike temaer: Verb, familie, kroppen, skoleutstyr, dyr, humør og steder. Alle elevene ble delt opp i 8 grupper, og 7 frivillige utenlandske lærere hadde ansvar for hvert sitt tema. De la opp 40 minutters undervisning, og alle elevgruppene rullerte mellom temaene (stasjonene). Stasjon nr. 8 var en kreativ stasjon der alle elevene blant annet skrev navnet sitt på en stor plakat. Mellom slagene var det også ulike aktiviteter, både dans, sang og konkurranser.

Det er gledelig for oss å kunne bidra til å gi elevene en opplevelse av å delta på et større arrangement i et større fellesskap, med leker, latter og utfordringer i skjønn harmoni. Vi gleder oss allerede til neste English Camp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close