Fremtidens ledere i Laos

IMG_4683Se godt på dette bildet. Disse ungdommene er studenter som SSL støtter. Disse er fremtidige lærere og ledere for Laos. De fleste utdanner seg til å bli lærere men noen har også valgt andre yrker. Felles for de alle er at de er motiverte og de ønsker å utgjøre en forskjell. De ønsker å bli gode ledere for landet sitt og de vil gjøre sitt for at den neste generasjonen med barn skal få bedre levekår enn hva de selv kommer fra. Vi har stor tro på disse 60 ungdommene og vi gjør hva vi kan for at de skal få den utrustningen de trenger slik at de kan bli gode ledere.

IMG_4697

Alle SSL sine 60 studenter var invitert til vår årlige sommeravslutning der vi spiste god mat sammen og var sammen som en stor familie. Leker, taler og fine ord ble utvekslet og lykkeønskninger ble gitt til alle de som nå er ferdige med mange års utdanning. Selv om de flytter til hver sin plass og får jobb på hver sin skole kommer de alltid til å være en del av SSL sin store familie. Vi holder kontakten med dem og heier på dem i årene framover.

IMG_4739

En god kveld i Laos må avsluttes med laodans, og denne kvelden var inget unntak. Mennene står i den ytterste sirkelen og jentene i den innerste. Etter at mennene høflig har spurt om å få en dans, danses det med orientalske håndbevegelser mot hverandre. Når sangen og dansen er slutt takker mannen jenta for dansen ved å bukke og waie.

God sommer ønskes også alle givere og lesere av denne bloggen!

– Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close