Ny skole

Vi har lenge hørt snakk om en avsidesliggende skole som heter Ganhinhom. Nesten to mil utenfor Savannakhet sentrum, ligger denne skolen i en fattig landsby der innbyggerne lever under enkle kår og uten elektrisitet. I forrige uke dro vi på besøk for å presentere oss for rektoren og se hvordan forholdene var. Vi ble tatt godt i mot og fikk omvisning i landsbyen.

Ganhinhom skole.
Spente elever.
Her bor en av elevene som snart skal få støtte fra oss.

Rektoren var en engasjert mann som var svært takknemlig for besøket vårt. Det var tydelig at det var mange fattige familier i denne landsbyen som vil ha behov for vår støtte. Vi vil nå ta inn 15 nye barn fra Ganhinhom, og vi ser fram til godt samarbeid!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close