Gjennomført engelskkurs

Forrige uke var det siste innspurt for engelskkurset mitt. Begge klassene hadde eksamen (ikke helt juksefritt), med påfølgende middag ute. Og så, den store avslutningsseremonien der selveste visedirektøren fra utdanningskontoret i Savannakhet delte ut diplomer til studentene. Å få bevis for alt man har deltatt på, hva enn det skulle være, er kjempeviktig her i Laos. Da lager man også gjerne litt høytidelige seremonier for å understreke betydeligheten av papiret man får utdelt.

Utdeling av diplomer sammen med visedirektøren.
En fornøyd gjeng!

Jeg var ikke helt forberedt på slike høytideligheter, men holdt en tale på sparket (ingen var jo særlig stødige i engelsk uansett) og kom i mål. Det har vært to utfordrende, morsomme og lærerike måneder!

Linn-Beate

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close