Studenttreff # 4

I går var det klart for vår fjerde studentsamling. Vi tok temaet om problemer i skolen fra forrige samling videre, og denne gangen skulle studentene selv få spille rollespill. Studentene ble delt inn i grupper og de fikk utdelt hver sin problemstilling fra ulike situasjoner i skolen. De var utrolig engasjerte og kom frem til både kreative og gode løsninger på problemstillingene.

 

Fremføring av rollespill

 

Mye latter underveis!

 

Nid skriver ned tilbakemeldinger til studentene.

Det er utrolig gøy og inspirerende å ha disse studentsamlingene. Spesielt gøy er det å se at studentene har utviklet seg siden det første treffet i september. Nå begynner de å bli skikkelig varme i trøya og alle deltar aktivt. De koser seg, er engasjerte og får en annen type læring som skolen ikke gir dem.

Linn-Beate

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close