Nye medarbeidere

Vi har i løpet av november ansatt to nye medarbeidere, Nid og Lek. I løpet av de første månedene neste år reiser både Linn-Beate og Ole Christian tilbake til Norge, og da er det Nid og Lek som kommer til å bemanne kontoret i Savannakhet.

Lek og Nid på kontoret

Nid er fra Savannakhet og er utdannet engelsklærer fra Teacher Training College her i byen. Etter endt utdannelse har hun jobbet fem år som guide på Økoturistkontoret her i Savannakhet. Gjennom den jobben har hun reist mye i fjellområdene vi jobber (Sepon og Phin), samt at hår har fått gode engelskkunnskaper. Hos oss vil Nid jobbe som sosialarbeider og bidra ved hjemmebesøk, utdeling ved skoler og turer til Sepon.

Nid og Lek i samtale med lærer i Sepon

Lek er fra Thailand og har akkurat fullført bachelorgrad i regnskap og administrasjon. Hun har jobbet flere år i den norske barnehagen i Mukdahan og har dermed god erfaring i pedagogisk arbeid. Lek vil være kontoransvarlig hos oss – føre regnskap, holde orden på dokumenter og arkiv og bestille varer på markedet. Det er mye papirarbeid knyttet til oppfølging av de 500 skoleelevene og studentene vi for tiden har i prosjektet, og da er det en kjempefordel å ha en så ryddig person som Lek til å være ansvarlig for kontoret. Lek vil også være en støtte for sosialarbeiderne når det er nødvendig.

Nid og Lek på vei til et hjemmebesøk på landsbygda utenfor Savannakhet

Vi har lett lenge etter de riktige personene å ansette og er veldig glade for Lek og Nit. De har nå jobbet et par uker for oss og er allerede kommet godt inn i arbeidsoppgavene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close