Vi har fått en volontør!

I dag har vi en skikkelig gladnyhet å komme med. Vi har nemlig fått en volontør til Skoleprosjektet. Det vil si, en rykende fersk nyhet er det ikke, for hun kom hit allerede for en måned siden. Linn-Beate Jektvoll skal arbeide for oss frem til 8. februar. De første ukene har hun vært et hyggelig bekjentskap og hun har på kort tid kommet veldig godt inn i arbeidsoppgavene og til og med lært mange laotiske gloser.

Linn-Beate Jektvoll

Linn-Beate er 30 år og kommer fra Tromsø. Hun besøkte Skoleprosjektet i 2005 da hun studerte Barnevernspedagogikk ved Høyskolen i Sør-Trøndelag. Sammen med fem andre studenter skrev hun en prosjektoppgave som baserte seg på besøk og studier de gjorde i Thailand og Laos. I etterkant har Linn-Beate holdt kontakt med oss, og da vi for et halvt år siden bestemte oss for å søke etter en volontør, tok vi først kontakt med Linn-Beate. Hun tente på forslaget og fikk fri fra sin arbeidsgiver for å jobbe for oss i 5 måneder.

På et hjemmebesøk

Linn-Beate, eller Linn som hun kalles her (betyr «å leke» på laotisk») hjelper til med utdeling av skolepakker til elevene vi har i prosjektet, samt hjemmebesøk. I tillegg har hun et ekstra ansvar for aktiviteter vi arrangerer med universitets- og høyskolestudentene vi gir stipend til. Linn-Beate har også startet et engelskkurs beregnet på lærere i ungdoms- og videregående skole her i Savannakhet.

Lærer Linn

Det virker som at Linn-Beate har funnet seg godt til rette i Savannakhet. Skoleprosjektet betaler for overnatting, bortsett fra det får hun ingen lønn fra oss. Hennes arbeidsinnsats er betydningsfull og vi er veldig takknemlig for at hun ofrer tid og krefter for prosjektet. Linn-Beate bidrar på denne bloggen, men har også sin egen blogg. Følg den her!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close