Studenttreff # 2

Lørdag den 8.oktober samlet vi «byungdommen» vår; studentene vi støtter fra Savannkhet. 5 av dem handlet inn på markedet og laget mat, og 12 var totalt samlet her til lunsj. Det ble god mat og gode samtaler, lek, dans og sang!

På markedet i morgentimene.

Det kokkeleres inne ...

... og ute.

Ingredienser til bambusskuddsuppe...

... og det ferdige resultatet.

Rekk opp handa alle som ...!

Selv om disse studentene har familie rundt seg og ikke trenger like mye oppfølging som de etniske ungdommene våre fra Sepon, ønsker vi likevel å tilføre dem noe ekstra i form av bevisstgjøring og ansvarliggjøring i forhold til egen fremtid. Selvstendig tenkning og bevisste valg er ikke en del av den laotiske kulturen, der innstillingen er at kortene til hver enkelt er lagt på forhånd og det som skjer er skjebnebestemt. Vi ønsker at vår ungdom skal lære seg å ta bevisste og gode valg for seg selv, og ta ansvar for sin egen fremtid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close