Kampanjestart!

Nå er det like før skolene starter i Laos. I ti år har Skoleprosjektet jobbet med å sikre skolegang for barn i Laos ved å gi ut skolepakker, følge opp familier og gi stipend til lærerstudenter fra områder med stor mangel på lærere. Det har vært en spennende reise for oss fra starten i 2001 da vi begynte med å hjelpe 25 elever fra skolen Phosay Noi til vi i dag hjelper ca 500 skoleelever og et 20-talls studenter. Tilsammen har rundt 1000 skoleelever mottatt støtte fra oss og i skoleåret 2010/2011 hadde vi nesten 500 skolebarn i prosjektet.

Som ivrige lesere av bloggen har fått med seg, så har vi de siste to årene utvidet arbeidet fra Savannakhet by til Sepon distrikt. Sepon ligger nær grensa til Vietnam og mange av landsbyene der ligger langt inne i jungelen. Mens Savannakhet har hatt en god økonomisk utvikling de siste årene, er fattigdommen stadig veldig stor i Sepon. Vi ønsker derfor å utvide arbeidet der, og gi mulighet for flere å få en utdannelse. Foreldrene til de aller fleste elevene herifra har aldri gått på skole og kan verken lese eller skrive. Helsevesen finnes nærmest ikke i dette området og få av landsbyene har strøm. Vi vet at skolegang er veldig viktig for barna herifra, og vi ønsker derfor å hjelpe enda flere enn det vi gjør i dag. Derfor starter vi nå en kampanje der vi har som målsetting å få flere faste givere.

Vårt mål er å få 10 nye faste givere i løpet av de neste 10 ukene!

Skoleprosjektet i Laos er en stiftelse og mottar ingen offentlig støtte. Vi har ingen administrasjon i Norge, alle våre kostnader er knyttet til prosjektarbeidet i Laos.

Hvis du ønsker å hjelpe oss, se her for flere detaljer. Vårt kontonummer er 9710. 34.12467.

Leder for Skoleprosjektet Marit Ngamchalad sammen med sin yngste datter Josefine
Kategorier Ukategorisert

1 tanke om “Kampanjestart!

  1. Dette må jo gå bra. Dere er så flinke. Vi må finne flere givere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close