Nytt om familien til Gai

Etter at huset til Gai sin familie brant ned for et par uker siden, har vi holdt et øye med familien. Vi har også vært i kontakt med skolemyndighetene som i igjen har fått skolen til å følge opp Gai spesielt.

På fredag var vi på et nytt besøk hos familien. Det gledet oss veldig å se at de til en viss grad hadde fått bygget opp huset igjen. Naboene i landsbyen har gått sammen for å skaffe nye materialer, i tillegg til at alle restene av det gamle huset er nøye gått gjennom og noe av det er brukt på nytt igjen. Blant allet er alle takplatene fra det gamle huset brukt på nytt.

Familien har delvis fått bygget opp huset igjen

Boligen deres ligner nå et gammelt og slitt skur, og familien har det fortsatt ikke greit. Den siste uken har det vært flere dager med sterk vind og regn, og da må det føles som å bo i et av husene til de to minste grisene som ulven forsøker å blåse over ende. Men inntil videre har de tak over hodet, og jeg er imponert over i hvilken grad foreldrene til Gai klarer å holde motet oppe.

Vi kjøpte en ny sykkel til Gai. Denne gangen en grønn, tøff en! Han ble veldig glad for sykkelen, og vi håper det vil sikre at han kommer seg på skolen også neste skoleår. Vi var vledig glade da vi fikk vite at han har vært på skolen hver eneste dag siden brannen. Familien hadde ikke på noen måte kunnet kjøpe sykkelen på egen hånd, den eneste inntekten de har er fortsatt det foreldrene får ved å tigge på markedet.

Glad gutt med ny sykkel

1 tanke om “Nytt om familien til Gai

  1. Jeg er veldig glad for at Gai fikk seg en ny, tøff, grønn sykkel! Håper det går bra med familien.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close