Ny medarbeider og nytt kontor

I mars begynte jeg, Ole Christian Rousing i Skoleprosjektet. Jeg skal jobbe i Skoleprosjektet i til sammen 14 måneder, da jeg har fått permisjon fra min jobb i Norge. Jeg er veldig glad for å ha startet arbeidet her i Laos, og ser fram til de neste månedene. Jeg kommer til å jobbe med skolene vi samarbeider med i Savannakhet og i fjellområdet nær grensen til Vietnam, og med oppfølging av studentene som vi støtter. Det er mye å sette seg inn i, og i begynnelsen bruker jeg mye tid på å lære meg laotisk. Jeg har tidligere studert ett år i Thailand og tidligere besøkt Skoleprosjektet flere ganger, så jeg tror jeg vet hva jeg går til.

I august starter vår medarbeider Somchai på Hald Internasjonale Senter i Norge, hvor han har fått plass i et utvekslingsprogram. Han skal studere og ha praksis i Norge i 10 måneder, og i denne perioden vil jeg håndtere mange av hans arbeidsoppgaver.

Somchai og Ole Christian i det nye kontoret

Den siste uken har vi også flyttet inn i nytt kontor i Savannakhet. Vi har leid et helt hus, som delvis vil fungere som bolig for meg i tiden jeg bor her, og samtidig fungere som kontor. Vi er veldig fornøyd med huset, som er helt nytt og ligger sentralt i Savannakhet. Det nye kontoret gjør det mulig for oss å organisere arbeidet enda mer effektivt og sikrer gode arbeidsforhold for oss som jobber i Skoleprosjektet. Vi har fått en gunstig leieavtale og vi regner med å bli her i mange år fremover.

Det nye huset / kontoret
Kategorier Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close