Ladda

School Support Laos har støttet skolebarn i Laos i 9 år. Det aller første året kan jeg huske ei lita søt jente som heter Ladda. Hun bodde sammen med mor, far og tre søsken. Hun ville så gjerne gå på skolen, og jeg husker henne så godt for hun var en av de aller første vi dro på hjemmebesøk til.

Nå, ni år etter, skal hun begynne på siste året i videregående skole. Da vi i sist uke besøkte henne hjemme fortalte hun at hun ønsker å begynne på lærerutdannelse neste skoleår. Familien hennes er fortsatt svært fattig, og har ingen mulighet til å koste på henne en slik utdannelse. Hun vil derfor søke oss om å støtte lærerutdannelsen hennes.

Mor og far er dagsarbeidere og den lille inntekten de har går til å dekke det aller mest nødvendige for familien.

– Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close