Ny arbeider i SSPL-teamet!

Vi er glade over å kunne fortelle dere at vi i disse dager har ansatt vår fjerde arbeider i SSPL-teamet. En av våre 19 lærerstudenter har sagt ja til å jobbe for oss samtidig som han fullfører utdannelsen sin. Njalan er 21 år og kommer fra en fjellandsby i Sepon distrikt. Han er en flott gutt som har et stort hjerte. Hans drøm er å se at barn og unge fra landsbygda i Laos får en utdannelse.

Da han ble spurt om hva han mener kunnskap betyr, svarte han:  ”Jeg ser for meg at jeg går i en mørk jungel uten å se stort. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gå og må gå sakte. Med kunnskap og utdannelse blir det som om jeg går i den samme jungelen bare med en sterk hodelykt på meg. Jeg ser da mye klarere hvor jeg kan gå og har mulighet til å velge vilken vei jeg vil fortsette på. Kunnskap trekker fram evner og muligheter man ellers ikke ville ha fått”.

Njalan kommer til å jobbe mye med hjemmebesøk framover. Han og de andre lærerstudentene har nettopp begynt på en tre måneders sommerferie og før skolen starter i begynnelsen av september er plana at vi skal besøke de mer enn de 400 barna og ungdommene som vi hjelper i og rundt Savannakhet by. Det vil stort sett bli Somchai og Njalan som vil jobbe med dette i sommer. I tillegg vil de begge gå på ekstra engelskundervisning i sommer.

–          Marit

Kategorier Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close