I full gang med studiene

Njalan er en av de studentene som SSPL gir en toårig lærerutdannelse

De fleste skoler i Laos åpner 1. september etter tre måneders lang sommerferie. Høyskolene og universitetene begynner gjerne et par uker senere, og dette gjelder også Lærerhøyskolen i Savannakhet. Våre lærerstudenter har nå gått på skolen i godt og vel en måned, og de trives veldig godt. Kunnskapsnivået er relativt høyt, men motivasjonen til studentene er minst like høye. De fortalte meg at de hjelper hverandre med leksene hver dag, og samholdet studentene imellom er veldig godt.

I Laos har alle studentene uniform. Dette gjør også at skillet mellom fattige og rike blir mindre
Helt forran i klasserommet sitter to av de jentene som vi støtter.

Dette er det første året vi støtter lærerstudenter fra Sepon og Phin distrikt (fjelldistrikt som ligger nær grensa til Vietnam). Det skal bli spennende å følge de framover, og jeg lover å holde dere oppdatert.

– Marit

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close