Fullført

Loni og mora ser lyst på framtida

Loni er ei skjønn jente på 19 år som har hele livet foran seg. Denne høsten skal hun begynne på fagskole og det er syerske hun ønsker å bli. Drømmen er å ha sin egen symaskin og kunne livnære seg av å sy skjørt og bluser.

Jeg glemmer aldri første gang vi møtte Loni og mammaen. De bodde i et falleferdig hus og det var barn over alt. Far og mor hadde åtte barn (mor hadde født ni barn men det ene døde i en ulykke). Mor visste ikke hvordan hun skulle få endene til å møtes og tok derfor med seg barna ut for å finne papp som de kunne selge for en billig penge. Etter flere besøk, der vi hadde med tørrmat og klær til familien, fikk vi god kontakt med mor som gikk med på at yngstejenta Loni skulle få begynne på skolen hvis SSL kunne støtte henne med skolemateriell. Det kunne vi!

12 år har nå gått og Loni har flittig gått på skolen som den eneste blant alle de åtte søsknene. Vi har hatt regelmessig kontakt med Loni og familien og når hun nå velger å fortsette utdanningen sin, har SSL bestemt seg for å betale alle skoleutgifter til hun er ferdig utdannet syerske.

Jeg er skikkelig stolt over Loni og hun er virkelig et bevis på at det nytter å hjelpe!

  • Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close