Viktig møte i Vientiane

I forrige uke fikk SSL invitasjon til å delta på et møte ledet av den laotiske utenriksministeren. Dette viste seg å være en nasjonal konferanse mellom Den Laotiske Regjering og NGO- er (Non Governmental Organizations) som jobber i Laos.

meeting vte
De fleste på fremste rekke er representanter fra den Laotiske Regjering

Konferansen ble holdt i  National Convention Center i Vientiane og fokuset var å styrke samarbeidet mellom den laotiske regjering og organisasjoner som jobber i landet. Et flott og viktig møte på mange måter.

I pausen fikk SSL mulighet til å prate med vise-utdannings ministeren. Det var flott å høre at SSL har blitt lagt merke til og at vi stadig får positive tilbakemeldinger på arbeidet vi gjør for at flest mulig fattige barn i Savannakhet provins skal få utdanning.

Denne artikkelen er hentet fra Vientiane Times:

http://www.vientianetimes.org.la/FreeContent/FreeConten_Govt.php

  • Marit

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close