I dag har det blitt skrevet historie

SSL har i dag hatt en stor dag. Vi har underskrevet en avtale, MOU, med laotiske myndigheter. Denne avtalen gjør at vi nå står sterkere enn noen gang og vi har tillatelse på alle plan til å gjøre det hjertet vårt brenner for, nemlig hjelpe de fattigste av de fattige barn og unge. 

Det var en formell seremoni der høytstående embetsmenn var representert. Selveste utenriksministeren hadde på forhånd godkjent signering av kontrakten mellom SSL og myndighetene


Det var virkelig en stor ære å høre myndighetspersoner anerkjenne SSL og det arbeidet vi har gjort i 16 år, på denne måten. Vise-guvernøren holdt en hyllest av en tale der han sa at han personlig kan gå god for arbeidet til SSl. Videre oppfordret han resten av de frammøtte ( alle myndighetspersoner i viktige stillinger) til å gjøre alt som står i deres makt til å legge alt til rette på best mulig måte for oss.

Jeg hadde på forhånd grudd meg litt til å holde en lengre tale på laotisk, men etter en formell åpning, ga jeg tilhørerne hjertet mitt. Jeg delte historien om hvordan SSL oppstod, jeg delte brannen jeg har for en bedre framtid for de aller fattigste barna, og at jeg ønsker mer enn noe annet å tjene Laos og de som har det aller vanskeligst.

Uten det flotte teamet mitt hadde ikke denne seremonien vært et faktum. Tusen takk til Lek, Chanthasone, Sonevilay, Viphaphone og Nid (hun var for travelt opptatt til å bli tatt bilde av). Dere er det beste teamet jeg kunne ønsket meg!
Dette håndtrykket med en av de viktigste lederne i Savannakhet kan være begynnelsen  til at hundrevis, kanskje tusenvis av barn kan få utdanning!
Det er stort. Det er å skrive historie. 

– Marit

2 tanker om “I dag har det blitt skrevet historie

  1. Det er jo helt vildt! Marit, du gør et pionerarbejde m betydning for så mange familier og børn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close