Norske studenter på besøk

Hei!

Vi er seks jenter fra 2.året på barnevernspedagogutdanningen ved NTNU, som fått en fantastisk mulighet til å ta en del i SSL sitt arbeid og få skrive en prosjektrapport om dette.

Vi har vært så heldige at vi har fått være med Marit og hennes medarbeidere på en tur til en landsby i Sepon. Her fikk vi se hvordan noen av de fattigste i Laos bor og lever.

img_8505Vi fikk ta del i arbeidet SSL gjør i denne landsbyen, noe som var en veldig sterk opplevelse. Vi var med på hjemmebesøk til flere familier, og det å kunne gi dem noe så lite som en genser var noe som ble satt uendelig stor pris på. Denne gleden er noe som virkelig kommer til å sitte igjen hos oss.

 

img_8485Barna i denne landsbyen lever et helt annet liv enn det barna i Norge gjør, men likevel er det så mye glede og latter blant dem. Barna lever i ekstrem fattigdom, en fattigdom som er umulig å forestille seg for dem som ikke har sett og opplevd det. 

 

img_8534img_8529img_8451img_8492img_8444

img_8344img_8440img_8488Dette besøket gjorde enormt inntrykk på oss, og det er ingen tvil om at vi nå ser på verden med andre øyne. Ved å være med på en sånn tur har vi fått se og oppleve ekstrem fattigdom, og hvor viktig det arbeidet SSL gjør er og hvor mye det betyr for barna og familiene i disse landsbyene.

 

img_8546En stor takk til alle i SSL-familien som har tatt oss inn i varmen og vist oss deres hverdag! Vi har lært utrolig mye av dere. 

Hilsen oss jentene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close