Vel gjennomført lærerseminar

Denne høsten har vært veldig travel og mye har skjedd. Bloggen har dessverre blitt litt forsømt men nå er vi i gang igjen!

I september arrangerte vi lærerseminar for andre år på rad og også i år var overskriften Lærerens Hjerte
IMG_6713

De aller fleste av de 45 lærerne SSL nå har utdannet, deltok på seminaret. Alle er i jobb i ulike landsbyskoler og mange hadde nyttige erfaringer fra livet som lærer å dele med de andre.

IMG_6582 IMG_6554

I tillegg til å undervise stilte Somchai med sang. Lek, som for tiden går et år på skole i Norge, var ikke med denne gangen men Somchai og Nid hadde hovedansvaret for undervisningen.

IMG_6566 IMG_6610

Innimellom undervisningsbolkene var det god tid til refleksjoner fra den enkelte samt gruppearbeid. Alle lærerne ble inndelt i grupper og de fikk hvert sitt tema de skulle diskutere. Eksempel på tema var: likestilling mellom kjønn, hvordan utvikle gode samarbeid med landsbyledelsen, hva er god pedagogikk osv. I løpet av seminaret fikk alle gruppene presentert hva de gjennom samlet erfaring hadde kommet fram til. Resten av gruppa kunne stille spørsmål eller komme med kommentarer. Flere ganger utviklet dette seg til interessante diskusjoner

IMG_6620  IMG_6728 IMG_6651

Siste kvelden hadde vi satt av til games samt framføring av karaokesanger. Det ble tilslutt kåret en vinner og stemningen var på topp! For mange av lærerne var nok dette en famile-gjennforening i tillegg til et faglig seminar der de fikk ny kunnskap de kan ta med seg hjem til skolen sin.

IMG_6717

Skolesjefer fra hver kommune deltok også på seminaret samt representanter fra borgemesterkontoret i Sepon. Relasjonbygging på dette planet er også viktig og de er alle flotte menn og kvinner som ønsker skole og utdanning til alle barn. Sammen er vi godt i gang med å nå dette målet!!

  • Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close