Å gi uten å forvente gjengjeld

Studentsamling 2
Hver måned har vi tre studentsamlinger på SSL sitt kontor. Alle tre årskull skal igjennom vårt undervisningsopplegg som tar opp aktuelle tema. Denne onsdagen var det førsteåret som fikk undervisning


På onsdag inviterte vi våre lærerstudenter fra TTC(Teacher Training College) til kontoret, for både litt undervisning, og for å bruke litt tid sammen. Nid var den som underviste. Hun underviste i et tema som står ganske nært hjertet til SSL; Å gi, uten å forvente å få noe tilbake.

Dette har vært viktig for oss. Ikke bare fordi det er en verdi som vi mener er verdt å leve etter, men det er viktig for oss fordi det gjør noe med holdningene til dem som får noe. Som for eksempel lærerne våre. Når de har fått oppleve å få noe verdifult, for så å sleppe å gi noe tilbake, gir det lysten til å gi noe sånt videre, fordi de ser hva det har gjort i deres liv.
Det er slike lærere vi har lyst til å få ut i jobb, lærere som gir, uten å forvente å få noe tilbake. Det de ser er at de faktisk får noe tilbake, en arv som er mye mer verdifull enn noen fruktfat eller blomsterkrans. De kommer til å sitte igjen med elever som ønsker å gi en slik godhet, som læreren deres har gitt de, videre.
-Stian
studentsamling 3
Dette er fremtidens lærere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close