Viktig utmerkelse

IMG_1608

I går fikk SSL en viktig og ærefull og høytidelig overrekt en utmerkelse for det arbeidet vi gjør i Savannakhet. Det var selvelste ledelsen i provins-skolekontoret som stelte i stand en sermoni med høytidlige taler der de i formelle ordelag takket for den støtten vi har gitt til langt over 1000 barn gjennom 14 år samt at vi har utdannet 36 lærere som nå alle er i arbeid. De satte ord på at samarbeidet med SSL er svært viktig for de som skolemyndighet og de vil legge vinn på at dette samarbeidet skal fortsette og at vi sammen kan gi barn og unge i Savannakhet en bedre framtid gjennom skolegang. Det var en spent og litt rørt Marit som på sparket måtte holde en 20 minutters tale til forsamlingen mens journalister noterte og tok bilder. Det er ikke bare kjekt men også utrolig viktig for oss å spille på lag med myndighetene.

Sammen med laotiske myndigheter og dere støttespillere blir vi et godt team som er i full gang med å gjøre positive endringer i en hel provins i Laos!

– Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close