Siste underskrift før skolestart

IMG_7656
Abø skriver under kontrakten med SSL som sikrer ham lærerutdannelse

Denne uka reiste Somchai og Satad ut på langtur til Nong distrikt. Hensikten med turen var å besøke en student som nettopp har fått vite at SSL har fått en ekstra sponsor som ønsker å gi stipend til en student og at han var den som kunne være aktuell. Man kan tenke seg hvor glad han og familien var da de fikk denne beskjeden; nå kunne han ta den utdannelsen han hadde drømt om så lenge!

Etter en lang tur som krevde overnatting midtveis, var Satad og Somchai endelig framme. Der ble de tatt godt imot av hele eldsterådet i landsbyen (for det meste eldre menn), og det ble slaktet gris til gjestebudet. Hele landsbyen var i feststemning da en av deres egne sønner nå skal få lærerutdannelse!

IMG_7648
I dette huset bor Abø og hele hans familie
IMG_7654
Det var høytidsstemning i landsbyen nå når en av deres sønner nå kan få lærerutdannelse

Denne høsten har vi tatt inn i alt 19 ungdommer fra den etniske minoritetsgruppa Bro, som nå skal begynne på lærerhøyskolen. Dette er en rekord i SSL sin historie og vi vil takke til alle dere støttespillere og venner i Norge som har bidratt til å muliggjøre dette!

– Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close