Avgangstudentene

Vi har nå takket for alt, og hatt avslutningsfest årets avgangselever fra TTC(Teacher Training College). De er nå en stolt gjeng med utdannede lærere, og vi er minst like stolte. I løpet av to eller tre år har vi blitt knyttet til disse flotte ungdommene, vi har gått med de i tykt og tynt. Vi har ikke bare vært der når skoleavgiften og internatleien betales men også når det har vært tungt å være langt borte fra familien eller studentlivet ikke har vært så greit. Vi har også vært der å feiret når de har lyktes og vi har besøkt de når de var utplassert en måned for å undervise små skoler langt uti huttiheita.

 

Denne gjengen er virkelig verdt å feire og vi duket opp med leker, spill av badminton, god middag, og til slutt hatt en runde hvor de som ville, kunne si litt om hva de hadde lært og opplevd etter å ha hatt tett samarbeid med oss i SSL. For noen resulterte dette i litt skjelving i stemmene, men en overveldende takknemlighet for den sjansen de har fått gjennom å bli støttet av SSL.
Mye av den takken går til dere som er med å gir til SSL hver uke eller hver måned!

SAMSUNG CSC

Bilde: her ønsker alle hverandre takk for gode år sammen og lykke til med det som ligger forran.

Det som rent konkret skjer nå er at vi kontakter skolemyndighetene i de ulike distriktene som disse ungdommene opprinnelig kommer fra. Hvert distrikt tar deretter over ansvaret og kommer i løpet av de neste ukene til å finne en passende lærerpost til de. De blir deretter ansatt av staten og kommer til å motta lønn derfra. Vår økonomiske støtte tar derfor slutt men vi kommer fortsatt til å besøke de og være en støtte når det trengs. Vi ønsker også å gå inn i de barneskolene der «våre» lærere blir ansatt, og støtte elevene med skolepakker slik at fler har mulighet til å begynne på skole. For å kunne ta imot enda flere skoler trenger vi flere givere.

 

Klikk her for å lese mer om å bli giver.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close