Grønt lys!

Gleden er vanskelig å skJule.  VI SKAL BLI LÆRERE !!!
Gleden er vanskelig å skjule.
VI SKAL BLI LÆRERE !!!

Disse ungdommene har stor grunn til å smile. De har nemlig søkt SSL om støtte til to eller tre årig lærerutdannelse. De har alle vært gjennom to intense intervju der de skulle overbevise staben i SSL at nettopp de kom til å bli gode lærere. I tillegg har karakterer og lærers uttalelser vært under nøye vurdering før den endelige beskjeden kunne gis om at de kan forvente å få støtten de ønsker så sterkt.

Felles for disse 11 og seks andre som ikke var tilstede da bildet ble tatt, er at de kommer fra svært fattige familier som bor i etniske minoritetslandsbyer mer eller mindre langt inne i jungelen. En drøm er nå i ferd med å gå i oppfyllelse, men først må de bli ferdig med skoleåret og ta avsluttende eksamener. Man skulle tro at de nå er godt motiverte for å greie det best mulig!

I neste uke skal SSL begynne på den omfattende jobben med å besøke alle disse ungdommene hjemme for å skrive kontrakt med de og foreldrene. Flere av de bor så langt unna allfarvei at man må overnatte i landsbyen før man tar fatt på hjemturen dagen etter.

Kjære bloggleser; vi ønsker å invitere deg med hjem til flere av disse ungdommene, så følg med når det kommer nye innlegg !

– Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close