Godt Nytt År!

Vi i SSL vil ønske alle våre støttespillere og lesere av bloggen et riktig godt nytt år! Vi er nå tilbake på jobb etter ferien og er i gang med å planlegge de neste månedene som vil bli fulle av aktiviteter. Vi skal arrangere English Camp for tredje år på rad, vi skal besøke neste års lærerstudenter som bor «en plass der ingen skulle tru at nokon kunne bu», masse hjemmebesøk og studentsamlinger. Og sist men ikke minst så står gjester fra Norge og utlandet i kø for å være med oss på jobb de neste månedene. Mange ønsker å være med å se at det faktisk er mulig å gjøre en forskjell.

Kunne du også tenkt deg å besøkt oss i Laos? Ta kontakt med oss!

Så vil jeg takke alle dere som har gitt jule og nyttårsgaver til prosjektet! Mange barn og unge har herved fått en kjempefin gave; nemlig utdannelse!

Tusen hjertelig takk til dere alle!

Jeg vil samtidig minne om vårt nye kontonummer som er  3936 01 14868

For dere som ønsker å støtte oss fast eller som allerede gjør det, er det fint om dere kan benytte den nye kontoen. Den gamle kontoen vil selvsagt fortsatt være i bruk så lenge det kommer innbetalinger til den.

– Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close