En liten påminner ..

Hei, kjære leser, du trodde kanskje det var for sent å sette inn penger til vår julekampanje.Og at sjansen for å motta noen flotte kort som du kan gi vekk i julegave var gått i fra deg..Frykt ikke! Dørene til vår julekampanje er fortsatt åpen , så for den som leste innlegget for en tid tilbake,og tenkte at jeg skal se på det senere, den har fortsatt muligheten. Men vent ikke for lenge for din egen del,for det er ikke så lenge til fristen for å sende julebrev og gaver går ut,viss du tenker at du skal videresende kortene. Gi en gave som som du kan være sikker på at gleder, og som gleder i ringvirkninger!
Ønsker du å å lese om vår julekampanje  kan du  klikke her !

julepakke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close