Presentasjon av SSL

I dag har vi vært på Sonphao school i Savannakhet. Der presenterte vi skoleprosjektet for ca 70 etniske elever. Vi informerte elevene om hvem vi er, hva vi kan bidra med og hva som kreves av dem som mottar støtte fra oss. Noen av elevene hadde veldig mange spørsmål som vi svarte villig på.  Vi delte ut søknadskjema til 52 elever som kunne tenke seg å ta lærerutdanningen neste skoleår og ønsker å motta støtte fra SSL. Neste uke samles søknadene inn. Deretter starter første del av utvelgelsen av neste års lærerstudenter i form av intervjurunder.
Gro Haugen

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close