Innsamling til barna i Laos

For noen uker siden var det salg av kaker og hjemmelaget pynt på Sotra. Initiativtakerne var tre gutter og to jenter som vet at barn i Laos ikke har det så godt som barn i Norge. Henrik, Filip, Elias, Marte og Kaja (de to siste er ikke med på bildet) vil gjerne være med å bidra til at enda flere barn i Laos kan få begynne på skolen. I løpet av dagen greide de å få inn 817 nkr som de overførte til SSL sin konto. Pengene er nå mottatt med stor glede og vi takker så mye for flott innsats !!!

– Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close