Takk, Linn-Beate!

Sist uke tok Linn-Beate farvel med School Support Laos for denne gang. Etter å ha vært volontør hos oss i fem måneder var oppholdet hennes slutt. Selv om tiden har gått fort, så har hun hjulpet oss mye. Ganske raskt etter at hun kom hit startet hun et engelskkurs for to klasser for lærere i ungdoms- og videregående skole. Dette ble populært og hver uke kom det nye elever i klassen. I tillegg til at dette øker engelskkunnskapene i Laosskolen, gjør disse engelskkursene at vi får et bedre samarbeid med lærerne i Savannakhet. Og et godt samarbeid med lærere er en forutsetning for vårt arbeid.

Studentene diskuterer en oppgave Linn-Beate har gitt dem
Lærer Linn

I dette skoleåret har vi hatt månedlige samlinger med lærerstudentene vi støtter. Dette har ført til et sterkere samhold blant elevene, og gjennom samlingene har de tilegnet seg en del kunnskap som de ikke lærer på skolen. Linn-Beate har bidratt mye ved disse samlingene, og siste gang studentene traff henne, fikk hun en minnebok der hver enkelt elev hadde skrevet en hilsen til henne.

Linn forklarer treet av hender...
...som alle studentene hjalp til å lage ved siste studentsamling (10-årsjubileet vårt). Nå henger treet i kontorbygget vårt.

Linn-Beate har også gjort en kjempebra jobb ved skoleutdelinger, hjemmebesøk, turer til Sepon og ellers i arbeidet hun har deltatt i. Ikke minst har bloggen her blitt hyppigere oppdatert i tiden hun har vært her. Vi i School Support Laos er veldig glade for at hun valgte å tilbringe 5 måneder sammen med oss. Tusen takk for innsatsen!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close