Engelskundervisning

I samarbeid med skolekontoret i Savannakhet, har vi gitt tilbud om engelskundervisning til ungdoms- og videregående lærere. Dette er ikke noe School Support Laos gjør til vanlig, men er et ekstra tilbud vi har valgt å gi nå når Ole Christian og jeg jobber i prosjektet. Ole Christian ga to klasser 14 undervisningsleksjoner hver i mai/juni, og nå er jeg i gang med to klasser som skal få samme tilbud. Noen av elevene fikk med seg det første kurset og noen er helt nye. Etter de to første ukene var det så stor pågang fra lærere som ønsket seg engelskundervisning, at vi åpnet for å ta i mot flere.

Studentene diskuterer "The very hungry catepillar"

Jeg møter en god del utfordringer og de fleste er nok kulturelt betinget. Jeg har måtte lære meg å legge fra meg alle idéer om struktur og ta alt som det kommer. Her dukker studentene gjerne opp en halv time (eller mer!) uti undervisninga, telefonene deres ringer stadig og de snakker sammen mens man forsøker å formidle noe oppe ved tavla. Ikke de enkleste arbeidsforholdene, men man blir forsåvidt vant til det. Nivået på engelsken hos lærerne er veldig lav, men desto større er interessen og viljen deres til å lære. Jeg må stadig vekk minne meg selv på å legge det ned et ekstra hakk når jeg planlegger leksjonene fra gang til gang. Når undervisninga er i gang og man ser hvor ivrig de er til å lære, er det meste av frustrasjonene glemt. Det er utrolig gøy!

-Linn Beate

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close