English Summer Camp 2011 er gjennomført!

25. og 25 juni gjennomførte School Support Laos en engelsk språk-camp i Savannakhet. Det er første gang vi har gjort noe slik, og det var virkelig en spennende helg. Det hele begynte for et par måneder siden da vi planla et besøk av 13 lærer (og ektefeller) fra Håland skole i Sola. Med så mange kloke hoder samlet på en plass ville vi gjøre noe spesielt, og sammen med ungdoms- og videregående skolene i Savannakhet gjennomførte vi derfor den hittil første English Summer Camp noen sinne her i byen. Vi inviterte 200 elever fra 12 til 19 år til å lære engelsk på en alternativ måte denne helgen. I tillegg til våre 13 norske gjester fikk vi hjelp av over 50 laotiske lærere, de fleste engelsklærere. Dessuten deltok 20 studenter som får eller har fått støtte gjennom Skoleprosjektet. De var gruppelere for ungommene som deltok og passet på at alle hadde det bra hele helgen.

Marit og Ole Christian under den høytidelige åpningen

Etter registrering, inndeling i grupper og en høytidelig åpning der skoledirektøren fra Savannakhet provins åpnet campen, begynte selve aktivitetene. Det foregikk på den måten at hver gruppe av elever i løpet av helgen besøkte 10 stasjoner der de lærte om ulike tema på engelsk. Vi skilte mellom elever på ungdomsskoletrinnet og vgs-trinnet, så tilsammen hadde vi satt opp 20 ulike stasjoner.

En gruppe elever løser en oppgave om familierelasjoner

Elevene samlet poeng på hver stasjon og vinnergruppene fikk fine premier under avslutningssermonien.

Det var veldig spennende å gjennomføre dette arrangementet. Lærerne hadde forberedt de ulike stasjonene godt og det ar mange kreative innslag.

Oppgaven på denne stasjonen var å fylle inn ordene som manglet i en sangtekst. Da strømmen gikk og CD-spilleren ikke virket, sang lærerne med de flotte stemmene de hadde.

Campen er det første av sitt slag i Savannakhet, og ble dekket av både TV og aviser. Alle elevene fikk en T-skjorte som de gikk med under campen, og tilbakemeldingene fra både elever og lærere var at dette var en spennende måte å lære engelsk på. Vi i skoleprosjektet vil gjerne takke alle som var med på å gjennomføre dette, spesielt Kjersti, Willi, Grete, Line, Jorun, Nina, Randi Britt, Aud Iren, Hilde, Målfrid, Tor-Helge, Hildur og Arild!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

4 tanker om “English Summer Camp 2011 er gjennomført!

  1. Var utrolig kjekt å få være med på dette!

    1. Veldig kjekt å ha dere med. Flott gruppe !!

  2. UTRULIG KOR FLINKE DEKO E!!
    Eg er imponert!!!!

  3. Dette var spennende å være med på. Et minne for livet! Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close