Flere dyner deles ut

Nå er det kuldetid her i Laos. Temperaturen kan svinge ganske mye mellom dag og natt-temperatur. På dagen kan det være 32 gr og om natten er det nede rundt 15 grader. ( I Sepon-området er det enda kaldere) I tillegg kan det blåse og husene de fleste laotere bor i er ikke så veldig tette. Det gjør at vi ønsker å hjelpe ytterlig de fattigste familiene i Savannakhet. I går var vi på ein slik besøksrunde der vi delte ut dyne og myggnetting til 4 familier.

 At det er kaldt kan jo høres litt pysete ut, men selv for oss nordmenn er 15 gr om natten og om morningen litt i minste laget. Vi har i tillegg hver vår dyne og et murhus som holder vinden ute. Dynene vi deler ut har vi kjøpt inn hos vår lokale kjøpmann i Savannakhet. Dette gjør det enklere for oss når vi skal hente de og vi er med på å støtte ein lokal handelsmann.

Her er ei bestemor som har ansvar for sine barnebarn. Det er mange familier i Laos der foreldrene ikke er med barna sine.

Det var stor glede hos de vi besøkte. De viste stor takknemlighet for at vi har mulighet til å gi de en dyne. Det gir oss i prosjektet mye tilbake å få se den gleden ei sliten mor eller far viser når vi kommer på besøk. Vi håper at dere givere også føler gleden over å kunne gi disse familiene skolegang for et av deres barn. Håper dere også blir med oss i 2011 slik at vi kan fortsette hjelpen og gi nye barn mulighet til en utdanning og en sikrere fremtid.

Her er Marit i lag med en av barna prosjektet gir støtte til utdanning.

Kategorier Ukategorisert

1 tanke om “Flere dyner deles ut

  1. Et så flott tiltak!

    Jeg er med videre og støtter dere i arbeidet! Håper jeg kan få tatt meg en tur til Laos/Thailand om ikke alt for lenge.

    Spennende og følge med dere og arbeidet deres!

    Guds velsignelse!
    Mvh Elisabeth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close