Hilsen fra norske studenter i praksis

Somchai sammen med NLA studentene

Vi er fire allmennlærer-studenter fra Norsk lærerakademi (NLA) i Bergen, som har hatt fem uker utenlandspraksis i Thailand og Laos.

Trøtt og lei etter mange lange timer på reisefot, henta Marit oss på flyplassen i Ubon. Vi hadde fem spennende uker i vente, der vi blant annet fikk et innblikk i Marit sitt prosjekt. Vi var med over til Laos, der vi startet med å undervise Laotiske lærerstudenter i Engelsk. Dette var utfordrende, men veldig spennende! Deretter fikk vi være med å være med på å dele ut skolepakker og være med å hjemmebesøk. Vi satt veldig pris på å få være med, og det gav masse sterke inntrykk.

Til slutt, men ikke minst, fikk vi være med på en tur til Sepon, der vi reiste inn i jungelen for å være med på utdeling av tepper og myggnett til en hel landsby. Vi hadde også med litt klær og snop til barna, noe de ble veldig glade for. Alt i alt har vi hatt fem veldig innholdsrike og opplevelsesfulle uker, og vi sitter igjen med mange erfaringer og inntrykk fra både Thailand og Laos.

Vi vil takke Marit, Satad og Somchai for deres gjestfrihet, de var med på å bidra til at denne turen ble en opplevelse for livet.

MVH Pia, Ingrid, Sara og Maria

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close