Nytt kull, nye muligheter!

Som jeg skrev i forrige blogginnlegg har vi tatt imot åtte nye lærerstudenter som kommer rett fra ungdomsskolen. De begynte på den tre-årige lærerutdannelsen i forrige uke, og i går var vi å besøkte de. Flere hadde  hjemlengsel, men alle hadde fått nye venner og er veldig takknemlige for utdannelsen de får! Bare for en måned siden hadde ingen en gang håpet på denne muligheten.

 Hvis noen ønsker å være med å gi støtte til noen av disse flotte ungdommene blir vi svært takknemlige for det. Det er mulig å gi en engangsgave, eller legge inn fast trekk på kontoen.

Kontonummeret vårt er: 9710.34.12467 Det koster oss 5000 nkr å støtte en student i et helt år. Dette inkluderer alle skoleutgifter, skoleuniformer, sko, bøker, skrivesaker og alt annet de trenger i forbindelse med skolegangen. I tillegg dekker vi kost og logi. Alle vil også få ekstra engelskundervisning hver lørdag og søndag formiddag, et ønske som har kommet fra de selv.

Vi ser på lærerutdanning som en stor invistering for økt utdanning og kunnskap på landsbygda i Laos, og vi er veldig glade for alle som har lyst til å bli våre støttespillere.

–          Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close