Nytt skoleår i gang

 

De fleste barn synes det er kjekt å gå på skolen, men ikke alle får denne muligheten

Det nye skoleåret har begynt for grunnskolen i Laos. Her som i Norge er de fleste barn spente på hva dette skoleåret vil bringe. Forskjellen er at mange barn ser venner begynne på skolen uten selv å få denne muligheten. Alt for mange barn kommer fra fattige familier som ikke har råd til å kjøpe skoleuniform og skrivebøker til barna sine. Disse barna må enten være hjemme å passe på yngre søsken eller så må de ut i skogen å jobbe sammen med foreldrene.

Vi ønsker å gi barna en bedre framtid gjennom kunnskap og utdannelse

Vi støtter nå over 500 barn slik at de kan få 12 årig grunnskoleutdannelse. Det koster kun 300 nkr å gi et barn skolegang i et år, og vi ønsker flere givere slik at vi i år kan hjelpe enda flere barn. I år ønsker vi å gi 100 nye barn mulighet til å begynne på skolen. Når vi først har begynt å støtte et barn hjelper vi det hvert år til det er ferdig med 12-årig skolegang. Vi har tro på at stabil og lagsiktig hjelp er det som kan gi disse barna en bedre framtid, og at de gjennom utdannelse og kunnskap vil ha større muligheter til bedre levekår.

Hvis noen kan tenke seg å bli fast giver til skoleprosjektet vårt, kan du opprette fast trekk til vår konto: 9710.34.12467 (valgfritt beløp). Vi setter selvsagt også stor pris på engangsgivere.

– Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close