Julegave

Gi en julegave til Laos!

Det nærmer seg jul, og de neste ukene bruker mange av oss på å handle julegaver til familie og venner. Det er veldig kjekt å kunne gi en spesiell hilsen til de man setter pris på, og store som små synes det er hyggelig å få en gave.

Har du lyst til å gi en spesiell julegave i år? Her i Laos feires ikke jul, og hvis julen hadde blitt feiret, så er det mange barn som ikke hadde fått noen gave fordi foreldrene ikke har hatt råd til det. I Norge er det en selvfølge å gå på skole, mens her er det fortsatt mange som ikke har den muligheten. Hvis du vil gi en julegavegave til School Support Laos, så kan du sikre at barn får sikret utdanning

Skolepakke til barn i Savannakhet

I Savannakhet er det godt utbygd med skoler og skolene har nok lærere. Men det er mange fattige familier som ikke har råd til å kjøpe nødvendig skoleutstyr til barna. Med din hjelp kan vi kjøpe en skolepakke til et barn i Savannakhet. En skolepakke inneholder skoleuniform, sko, jakke, bag, skrivesaker og kladdebøker, samt noen husholdningsprodukter som tannbørste, tannkrem og såpe.
En skolepakke til et barn i Savannakhet koster kr 300,-

Skolepakke til barn i Sepon

Sepon er et distrikt som ligger utenfor allfarvei. Her er landsbyene spredt over et stort område med mye skog og fjell. Mange landsbyer har inntil nylig ikke hatt skole, og det er stor mangel på lærere i dette område. Vi gir hvert år stipend til ungdom fra Sepon slik at de kan ta utdannelse som lærer. I tillegg gir vi skolepakker til barn herifra, slik at de kan begynne på skolen. Veldig ofte er foreldrene analfabeter, og her er det av stor betydning at barna får anledning til å gå på skolen. På grunn av den vanskelige framkommelighetene koster det litt mer å hjelpe et barn i Sepon.
En skolepakke til et barn i Sepon koster kr 500,-

Slik gjør du

Hvis du vil gi en julegave, vennligst klikk på denne linken for å betale med kredittkort:

Du kan også overfør valgt beløp til vår konto nr. 9710. 34.12467 og merk betalingen med Julegave.

Fyll inn skjemaet nedenfor slik at vi får registrert gaven.

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close