Simply Beautiful – en gave fra Laos til Norge

2018 er et år Laos ønsker å fokusere på turisme, og dette året reklamerer de med Laos – Simply Beautiful.

Myndighetene har i den anledning bestemt at 2018 skal være et visum-fritt år for turister som kommer fra Norge, Danmark, Sverige og Finland! Etter møter med ulike offentlige instanster, fikk jeg vite at SSL og det arbeidet vi gjør blant landets fattigste, kan ha vært en av årsakene til dette vedtaket. «Vi ønsker å åpne landet vårt for slike som dere, som respekterer kulturen vår, går kledd i klær som ikke strider mot vår tradisjon og som har gode hjerter». Videre kom det fram at det var blitt registrert på høyt hold den jobben SSL gjør samt vår deltagelse på et møte med landets ledere innen undervisning, i forrige måned.

Jeg er stolt og glad for at den jobben vi har gjort og gjør i Laos på 17. året, har fått gode konsekvenser langt utenfor hva vi ser! La oss feire denne anerkjennelsen med å hjelpe enda flere barn, enda flere skoler, enda flere landsbyer og enda flere distrikt!

IMG_3974
Solnedgangen sett fra Savannakhet. Vakrere blir det ikke!        Foto: Hans Christian S. Kvåle

#LaosSimplyBeautiful
Lyst å være med å hjelpe oss å hjelpe flere?
Vårt kontonummer er: 3936.01.14868

 

  • Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close