Tusen takk!

Nå er jula her og de fleste av oss kan senke skuldrene og glede seg over høytiden med familie og venner. I Laos er det svært få som feirer jul, og skolene har kun noen få dager fri rundt nyåret. Vi i SSL tar juleferie og lader opp alle batterier til det nye året. Vi starter det med et stor julefest for alle studentene våre.

Indageo og Phådi er lærerskolestudenter støttet av SSL. De er svært takknemlige og ønsker å takke alle norske givere for at deres drøm om å bli lærere snart vil bli oppfylt
Indageo og Phådi er lærerskolestudenter støttet av SSL. De er svært takknemlige og ønsker å takke alle norske givere for at deres drøm om å bli lærere snart vil bli oppfylt

2013 har vært et godt år der vi har fått være med å oppfylle drømmer. Mange barn har fått begynne på skolen og mange ungdommer fått sin drøm oppfylt om å ta lærerutdannelse. Ikke minst har alle våre ferdigutdannete lærere gjort det mulig for flere hundre barn å begynne på skolen. Mange har startet små skoler langt inne i små landsbyer inne i jungelen der befolkningen før ikke har hørt om hva en skole er. Med stor motivasjon og evnen til å formidle kunnskap har lærerene våre brettet opp armene for å gi barn viktig kunnskap.

Alle disse drømmene har vi ikke kunnet vært med på å oppfylle hadde det ikke vært for DEG. Uten DIN engangsstøtte eller givertjeneste hadde ikke vi kunnet gjort stort.

Mange barn har i 2013 begynt på skolen med støtte fra SSL.
Mange barn har i 2013 begynt på skolen med støtte fra SSL.

Vi i SSL vil derfor takke for hver eneste krone som har blitt gitt i 2013. Vi tror at alle givere vil bli velsignet tilbake på en eller annen måte.

Vi har hele tiden et mål om å kunne nå enda flere landsbyer og gi skolehjelp og utdannelse til enda flere barn og unge.

Tusen takk til alle dere som har gitt og som ønsker å fortsatt være med å gi utdannelse og framtid til barn i Laos i 2014!

Riktig God Jul til dere alle!

ps. Det er enda ikke for sent å henge seg på julekampanjen enten du ønsker å gi en julegave til noen i Norge eller bare lyst til å gi utdannelse til barn i Laos. Det koster 500 nkr å hjelpe et barn fra en fjellandsbygd til å gå på skolen i et år.

 

– Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close