Julegave

Har du lyst til å gi en julegave til barna i Laos? De fleste barna der vet ikke hva jul er og de har kanskje aldri noen gang fått en pakke. Men de fleste barn jeg har møtt har en ting klart for seg og det er at de veldig gjerne vil gå på skolen. Ved å gi en pengegave til Skoleprosjektet i Laos kan du være med å gjøre at et eller flere barns største ønske kan gå i oppfyllelse.

Som de fleste av dere vet er vi en liten organisasjon med begrensende midler. Vi har derfor ingen post i budsjettet vårt som heter markedsføring.  Vi eksisterer fordi mange av dere har vært med oss på hjemmebesøk til de fattigste familier og dere har sett gleden i øynene til mammaen og pappaen når de får beskjed om at barnet deres nå kan begynne på et 12 årig grunnskoleutdannelse fordi noen i et land langt borte som heter Norge har sendt en pengegave som skal bekoste skolegangen til barnet deres.

Ung mor takknemlig for dyne

Kanskje dere har vært med å delt ut dyner til hele landsbyer i Sepon og sett gleden og takknemligheten for dette verdifulle stykke tøy som kan redde barna deres fra forkjølelse, lungebetennelse eller kanskje død (de færreste har råd til å gå til legen og den gjennomsnittlige levealderen er på rundt 42 år i fjellene. Barnedødeligheten er svært høy).

Det er kanskje en dråpe i havet, men for den familien som får denne gaven betyr det enormt.

Jeg er veldig dårlig på å skrive tiggerbrev og dette er heller en oppfordring til deg som kjenner at du har lyst og anledning til å gi en julegave til barna i Laos. Det vil bli satt veldig stor pris på, og du kan benytte vårt kontonummer 9710.34.12467

Riktig god jul til dere alle!

– Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close