Varme jakker forårsaket grining:)

Alle lærerstudentene har fått seg varme jakker til vinteren

I dag skulle vi besøge de 19 lærerstuderende i Savannakhet by. Det er nemlig begyndt at blive meget koldt med blæst og nattekulde, så der var købt store varme trøjer til hver enkelt af dem. Da vi kom blev de for meget glade for at se os, og skyndte sig at løbe efter de andre.

Da de fik uddelt trøjerne tog de dem hurtigt på, og de grinede højt (grine på dansk betyr å le:)), lavede sjov ( det betyr å more seg) med at nogle var alt for store, og de var virkelig dybt taknemmelige. Det var dejligt at få lov til at glæde dem så meget. Deres familier hjemme i landsbyerne har ingen mulighed for selv at støtte dem, så de fik også madpenge og havde endvidere skrevet breve til Marit.

Vi havde fået nogle kokosnødder og bananer ude fra vores besøg i landsbyerne tidligere på dagen, og vi stod og snakkede sammen en halv times tid. Da vi sagde farvel sprang de afsted med muntre stemmer alle iklædt de samme trøjer. Sikke et syn !!

– Sarah og Benjamin

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close