Ny blogg!

Etter å ha strevd med en litt for vanskelig hjemmeside litt for lenge har vi nå gått til det steget å opprette en helt vanlig blogg. Denne blir mye lettere for oss å oppdatere, og vi håper at dere der hjemme i Norge vil følge med i arbeidet vårt blandt barn og unge i Laos. Vi kommer jevnlig til å legge ut bilder, intervju og historier fra arbeidet vårt. Du må gjerne legge igjen kommentarer eller stille spørsmål til innleggene våre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close