Brev fra Nogon, lærerstudent fra Sepon distrikt

Nogon kommer fra en stammelandsby i fjellene og er snart ferdigutdannet lærer

Jeg er veldig, veldig glad for at dere I School Support Project Laos gir meg denne lærerutdannelsen på Lærerhøyskolen i Savannakhet. Jeg var veldig spent da jeg begynte på første året. Ekstra kjekt synes jeg det var å lære engelsk av dyktige lærere. Tusen takk også for at dere leier inn lærere som kan undervise oss ekstra i engelsk hver helg.

I vår hadde jeg en ukes praksis på en barneskole nede i byen. Der underviste jeg i naturfag. Det var ikke så lett som jeg hadde trodd, da det var over 40 elever i hver klasse. I tillegg til å undervise fikk jeg bruke tid til å observere.

Nå når jeg skal begynne på andre året lover jeg å gi alt og være en flittig student.

Tusen takk til alle dere som støtter SSPL!

Mvh Nogon Sympon, 22 år fra Sepon distrikt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close