På besøk i skogen

Et av barna til denne kvinnen får hjelp til grunnskoleutdanning av SSPL (School Support Project Laos)
Et av barna til denne kvinnen får hjelp til grunnskoleutdanning av SSPL (School Support Project Laos)

I dag skulle vi langt væk fra den civiliserede verden for at besøge nogle af de familier som SSPL støtter. Vi gik langt i varmen, og insekterne myldrede i græsset, vi gik på. Rismarkerne stod høje og lysegrønne, og det var en vidunderlig fredelig tilværelse vi trådte ind i. Familierne som bor herude er de fattigste på den måde, at de ikke selv ejer den jord de bor på, men bare har bosat sig her i skoven.

På et af vores besøg herude mødte vi moderen i huset, og hun kunne fortælle hvordan hendes mand døde for otte år siden, og at hun arbejder hårdt for at finde insekter og grøntsager i skoven, for at forsørge hendes 2 hjemmeboende børn på 11 og 8 år. Familien havde ingen elektricitet, og deres hytte var den sølleste af dem, vi hidtil har set. Hvilken følelse at overrække denne kvinde et par stykker tøj; hun var meget taknemmelige og bukkede dybt.

– Benjamin og Sarah

1 tanke om “På besøk i skogen

  1. Dere er Guds engler på jord! Meget viktig arbeid dere gjør! Klem fra kusine Victoria

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close