Glimt fra hjemmebesøk

Mor til to barn som får støtte til grunnskoleutdannelse gjennom SSPL
Mor til to barn som får støtte til grunnskoleutdannelse gjennom SSPL

I Savannakhet by er der mange fattige kvarterer – så fattige at det gør et stort indtryk på os, som aldrig har prøvet at mangle noget. Nogle er fattige i den forstand, at de bor alt for mange mennesker i alt for små hytter. Nogle fattige på den måde, at de er overvældede og græder når de modtager noget nyt tøj af SSPL. Andre fattige på den måde, at én forælder må tage sig af alle sine 10 børn selv, og derfor slider sig helt op.

På denne vores første dag i Laos i oktobermåned mødte vi en kvinde, som så helt forfærdelig træt ud. Hun smilte for første gang da hun fik givet nogle klæder til hendes børn. SSPL støtter 2 af hendes børn til skolegang, og udover disse har hun 7 andre børn. Moderen arbejder i en rismark en gang i mellem, og faderen er arbejdsmand, dvs. meget hårdt arbejde med at løfte tunge ting og lignende. Billedet her synes vi siger nok om, hvor meget det betyder for denne slidende kvindes håb til fremtiden, at SSPL støtter hendes børn til at få skolegang, så børnene senere kan hjælpe forældrene.

– Benjamin og Sarah

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close