Hjemmebesøk

Somchai, Benjamin og Sarah kommer denne uken til å gi dere små glimt fra hjemmebesøk i Laos
Somchai, Benjamin og Sarah kommer denne uken til å gi dere små glimt fra hjemmebesøk i Laos

I dag tidlig dro Somchai, Benjamin og Sarah til Savannakhet, Laos for å besøke mange av de barna vi støtter med utdannelse. Felles for alle barna er at de bor hjemme hos familien sin i og rundt Savannakhet by. Vi støtter omlag 400 barn og unge fra i alt 25 skoler i Savannakhet. Jevnlig drar vi på besøk hjemme hos alle disse barna. Det er viktig for oss å besøke familiene slik at vi til enhver tid kan ha oppdatert informasjon om levesituasjonen til de barna som vi gir hjelp til utdannelse.

Denne uken er vi så heldige at våre to voluntører, Benjamin og Sarah vil være med rundt på besøk til mange av «barna våre». De reiser sammen med Somchai, som er vår trofaste arbeider. Hver dag denne uken kommer de til å  skrive om familier som de har besøkt, og om hva som har gjort mest inntrykk.  Vi setter stor pris på om dere legger igjen spørsmål og kommentarer på bloggen, og fortell gjerne om det er noe dere ønsker å lese mer om.

Mvh Marit

1 tanke om “Hjemmebesøk

  1. Så flink du er på å oppdatere, Marit! Hils masse til Benjamin, Sarah og Somchai!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close